• milli eğitim bakanı yusuf tekin'in an itibariyle 1 milyonun üzerinde atılan tweet'le istifaya davet edilmesi durumu. istifaya davet eden öğretmen adayları ve yakınlarının istekleri basit. meb'e ihtiyacı olduğu kadar (68bin) atama. ve rte'nin seçim öncesi sözünü verdiği mülakatsız atama.

    yusuf tekin ise 68 bin atama olmayacağını, mülakat ve kpss puanının atama sıralamasına %50'şer etki edeceğini söylemişti. öğretmen adayları ise atama puanına %50 etki edecek bir mülakat sisteminin adaletli bir şekilde uygulanamayacağını, liyakatsız bir atama gerçekleşeceğini savunuyor.
  • başka ülkelerde 1 milyon kişi tarafından istifaya çağrılan birisi 5 dk bile geçmeden istifa eder ama bizim ülkemizde bizzat istifaya çağrılan kişi emri altındaki öğretmenleri, müdürleri vs. kendisine destek olması için istifa kampanyasına karşı kendi kampanyasını yaptırır.

    (bkz: yusuf tekin'in x'te talimatla kendini övdürmesi)
  • öğretmenlerin ve öğretmen ailelerinin haklı talebi.

    destek.
  • destek verilmesi gereken kampanya.
  • mülakat konusunda az bile tepki gösteriyorlar. çok net kaldıracağız demişlerdi. bu konuda yeterince baskı oluşturabilirlerse bakan gitmese bile mülakatı kaldırmak zorunda kalacaklardır. yani tartışmaya açık bir konu bile değil, herkesin gözü önünde söz verdiler.
  • (bkz: hahahahahah)

    yahu 6 şubatta tc tarihinin en yüksek ölümlü vakası yaşandı kimse istifa etmedi,
    bu elemanın davet üzerine istifa edeceğini mi sanıyorsunuz? sosyal medya böyle bi yer mi aq.
  • aklı başında bir öğrenci altyapımız yok galiba, üniversite tercihlerinde öğretmenlik kontenjanlarında hala belirgin bir boşluk yok, herkes öğretmen olmaya and içmiş.
  • tek adam rejimi oldugunu nasil da unutuyorsunuz yav? ne alaka yusuf musuf... adini bilmeniz bile garip. ulkeyi tek adam yonetiyor, her seyin sorumlusu o
  • bugün eğitimle alakası olmayan bir bakana sahipsek ve kendinde öğretmenleri küçük düşürücü lafları edecek gücü bulup, 40 dk mülakatla öğretmenlik becerisini ölçmeye kalkıyorsa suçlusu direkt olarak erdoğan ve yusuf tekin falan değildir!
    meb'de ki yalaka yalayıcı öğretmenlerdir.

    ne olsa biz atandık, bana dokunmayan yılan bin yaşasın, partiye yakın olalım da mesleğimize olan değer ne bok yerse yesin kafasındalar.
    sendikalar vs okul müdürleri birer akp temsilcisi olmuş.
  • bu kadar sıkı organize olabilen öğretmenler şu yeni müfredat konusumda ne düşünüyorlar? açıp bir baktılar mı? önerileri neler? ağır ideoloji basılıp bilimsel kısmının seyreltilmiş olması onları rahatsız etmiyor mu mesela?
    bir atama müjdesi gelse yusuf bey’den iyisi olmaz değil mi?
hesabın var mı? giriş yap